Γεώργιος Πολιουδάκης Σταυρωμένος
74 100 Ρέθυμνο
Τ. Θ. 534
74102 Ρεθυμνο
τηλ. 2831 071 984
2831 072 345
fax 2831 073 999

Προϊόντα

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια πλούσια γκάμα ανθοκομικών φυτών για την παραγωγή δρεπτών ανθέων ( κομμένα λουλούδια ) που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους , βαπτίσεις , εορτές, εξυπηρετώντας εκτός από τον στολισμό χώρων και κάθε άλλη ανάγκη σας.

Οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία των λουλουδιών μπορούν να βασιστούν στην επιχείρηση μας για την τροφοδοσία τους με επαρκείς ποσότητες δρεπτών ανθέων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους καθώς επίσης με την άριστη ποιότητα αυτών.

Η επάρκεια και η ποιότητα των προϊόντων μας επιτυγχάνεται με τις σύγχρονες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις που διαθέτουμε , τις πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες αυτών, καθώς επίσης τις πρωτοποριακές μεθόδους καλλιέργειας που εφαρμόζονται.

Τα ανθοκομικά προϊόντα που παράγουμε είναι: τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα, σολιντάγκο, γυψοφύλλη, λυσίανθος, ηλίανθος, κάλλες ( zantedeshia ), σπαράγγι plumosus, συμφορίκαρπο, εποχιακά φυτά σε γλαστράκια και θαμνώδη καλλωπιστικά κήπων.

Επίσης διαθέτουμε επεξεργασμένα άνθη (φρέσκα άνθη με χειροποίητη επεξεργασία ) σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και διχρωμιών με στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες ιδιαίτερων περιπτώσεων.

Η επιχείρηση μας εκτός από την αγορά της Κρήτης έχει την δυνατότητα να καλύπτει και αγορές πέρα από αυτήν. Για τον σκοπό αυτό εκτελεί 3 προγραμματισμένες αποστολές σε εβδομαδιαία βάση.

Ο προσεγμένος τρόπος προετοιμασίας της αποστολής, η τοποθέτηση των ανθέων σε ειδικά δοχεία μεταφοράς με θρεπτικό υγρό καθώς και η παροχή ψύξης καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδίου έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη συντήρηση και διατηρησημότητα τους.