Γεώργιος Πολιουδάκης Σταυρωμένος
74 100 Ρέθυμνο
Τ. Θ. 534
74102 Ρεθυμνο
τηλ. 2831 071 984
2831 072 345
fax 2831 073 999

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε στις 14/02/1991 με έδρα την περιοχή Σταυρωμένου του Δήμου Αρκαδίου του Ν. Ρεθύμνης με σκοπό την εκμετάλλευση κλειστών θερμοκηπιακών εκτάσεων για την παραγωγή δρεπτών ανθοκομικών προϊόντων.

Αρχικά η επιχείρηση εκμεταλλευόταν 4 στρέμματα θερμοκηπίων στην περιοχή Σταυρωμένου, ενώ σήμερα προβάλει μια μοντέρνα επένδυση σε μια έκταση 20 στρεμμάτων με σύγχρονα θερμοκήπια στις περιοχές του Σταυρωμένου και του Λατζιμά. Η εταιρεία από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στον κλάδο της ανθοκομίας καθιέρωσε ένα δυναμικό προφίλ στην τοπική αγορά λόγω της υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας των εταίρων αλλά και των σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης που χρησιμοποιεί.

Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης είναι ο Γεώργιος Μ. Πολιουδάκης πτυχιούχος Γεωπονικής σχολής Αθηνών. Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης.

  • Το 1979 φοίτησε στο Α' έτος της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το έτος 1985. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε εποχιακά στη Διεύθυνση Γεωργίας του Ν. Ρεθύμνης.
  • Το 1988 ίδρυσε ατομική επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή δρεπτών ανθοκομικών προϊόντων, εντάσσοντας τη δραστηριότητά του σε σχέδιο βελτίωσης του Υπουργείου Γεωργίας.
  • Το αρχικό παραγόμενο προϊόν ήταν τριαντάφυλλα ενώ μετέπειτα ενισχύονται τα τριαντάφυλλα και προστίθενται χρυσάνθεμα, σολιντάγκο, γυψόφιλο καθώς επίσης και άλλα εποχιακά ανθοκομικά είδη.
  • Με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικής δυναμικότητας της μονάδας συμμετέχει σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις - σχέδια βελτίωσης».
  • Παρακολούθησε επιμορφωτικό σεμινάριο σε προϊόντα Microsoft.
  • Πρόσφατα έλαβε μέρος στο πρόγραμμα κατάρτισης ISO 9001:2008 & Εσωτερικές Επιθεωρήσεις.
  • Επισκέπτεται εκθέσεις στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό για να ενημερώνεται πάνω σε σύγχρονους εξοπλισμούς θερμοκηπίων και νέες ποικιλίες φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού.

Υπεύθυνη στο τμήμα Πωλήσεων και Διάθεσης η Μπιρλιράκη Ρηγούσα πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Γεωπονίας Κλάδος φυτικής παραγωγής. Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης.

  • Το 1982 φοίτησε στο Α έτος των Τ.Ε.Ι. Γεωπονίας Κλάδος Φυτικής Παραγωγής, και αποφοίτησε το 1986.
  • Το 1989 προσλαμβάνεται στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών στο τμήμα πωλήσεων γεωργικών φαρμάκων όπου εργάζεται σαν υπεύθυνη πωλήσεων.
  • Από το 1991 εργάζεται στην επιχείρηση όπου σήμερα διευθύνει το τμήμα Πωλήσεων και διάθεσης.

Υπεύθυνος στον τομέα παραγωγής είναι ένας πτυχιούχος Γεωπονίας (τμήμα θερμοκηπιακών καλλιεργειών). Το έργο της διοίκησης ενισχύουν οι μηχανογραφημένες λειτουργίες της μονάδας με σύνδεση στο διαδύκτιο, με τυποποίηση και διασφάλιση διαδικασιών και ποιότητας κατά ISO 9001:2000.